Asbest Wat Nu!

Asbest Wat Nu! is in 2014 opgericht door directeur Tjeerd van der Meulen en is na een start in Leeuwarden te hebben gemaakt nu gevestigd in Franeker.

 Het groeiende bedrijf is hét asbestinventarisatiebedrijf dat zich onderscheidt in de eerste stappen op weg naar een veilige asbestvrije omgeving voor mens en milieu. Asbest is het begin van een ingewikkeld traject met wettelijke regelgeving. Met 15 jaar ervaring in asbestinventarisatie en asbestverwijdering beschikt directeur en Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA) Tjeerd van der Meulen over praktische kennis, ervaring en een breed netwerk.

“Wij weten wat asbest voor u kan betekenen, daarom hebben wij ons bedrijf erop ingericht dat wij snel kunnen schakelen en kijken naar oplossingen om u spoedig weer in een gezonde leefomgeving te laten verblijven” - Tjeerd van der Meulen.

De hoofdtaken van Asbest Wat Nu! zijn asbestinventarisaties en projectbegeleiding voor onder andere bouwbedrijven, woningstichtingen, overheidsinstanties, scholen, particulieren en meer. U treft Asbest Wat Nu! voornamelijk in Noord-Nederland. Het werkgebied is Nederland. We komen als bedrijf uit Friesland graag overal.

Certificering Asbest Wat Nu!

Ons asbestinventarisatiebedrijf is gecertificeerd door de Stichting Asbest Certificatie (Ascert) conform het certificatenschema en procescertificaat Asbestinventarisatie. Onze asbestinventarisatie wordt uitgevoerd door een gecertificeerde DIA (Deskundig Inventariseerder Asbest). Examen afgelegd bij IBEX Instituut voor beroepsexamen. Ascert is de door de minister van SZW aangewezen beheerstichting in het werkveld asbest. Zij vervullen een coördinerende en faciliterende rol.


Team


Tjeerd van der Meulen
Eigenaar
LinkedIn


Maike van der Weide
Administratief medewerker
LinkedIn


Arno Koning
DIA
LinkedIn

Contact

Benieuwd naar wat het team van Asbest Wat Nu! voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

Heeft u vragen? Bel 0517-234013   |   Calamiteiten? Bel 06-51854985